Home » Referenties

Referenties

Martijn Feldbrugge
Directeur BSCN B.V.

Ik heb Monique op een bijzondere wijze leren kennen hetgeen tekenend is voor haar. Zij is een bijzonder en toegewijd persoon die haar opdracht zeer serieus neemt. Zij voert haar opdracht uit naar volle tevredenheid en op een dusdanig wijze dat ik kan vertrouwen op een juiste en tijdige uitvoering. Ik kan alleen maar hopen dat wij nog lang samen mogen werken.

Onno Clous
Fiscaal-juridisch adviseur en auteur

Monique ken ik als een betrokken en bevlogen persoon met een enorme inzet. Zij verbindt zich met de organisaties waarvoor zij werkt, of ze dat nu doet als vrijwilliger voor de tennisvereniging of als freelance secretarieel ondersteuner. Monique heeft mij heel goed geholpen met het verzorgen van een grote zakelijke mailing en mij daarbij echt ontzorgd. Haar advies over tekst en inhoud, haar kostenbewustzijn en handson-aanpak hebben geresulteerd in een snelle en efficiënte mailing, met een mooie respons. Monique, je bent een kanjer.
15 juli 2013, Onno Clous werkte bij een ander bedrijf tijdens de samenwerking met Monique Heij bij Back Office Help (BO)/ secretariële ondersteuning

Astrid de Groot
Loves branding, marketing & communications, advising on strategy and making it work for your company…

Bij Indigo heeft Monique op diverse wijze ondersteuning geboden. Het opzetten van nieuwsbrieven, teksten redigeren, plaatsen van content op social media en website etc. En zoek je iemand die orde in de chaos schept.. dan ben je bij Monique ook aan het juiste adres.
Daarnaast voelt zij zich als een vis in het water als ze projectmatig aan de slag kan; het verzorgen van de opleidingsdagen, organiseren van bijeenkomsten. projecten met een duidelijke begin en einde. Ze denkt aan vele details en heeft een scherp oog om het proces in gang te houden

Mariëtte De Heide
Lid Centrale Directie at Willem de Zwijger College Papendrecht

Monique is voor mij een open, plezierige managementassistent geweest. Ze wist goed luisteren naar mijn wensen te combineren met het naar voren brengen van suggesties die haar professionaliteit betroffen.
Ze paart zelfvertrouwen en deskundigheid als officemanager/directiesecretaresse/managementassistent aan een dienstbare en ondersteunende houding.
Monique informeert zich goed over de situatie waarin ze werkt en wil graag goed op de hoogte zijn van wat er speelt. Ze is betrouwbaar en integer

AnitaLanzalotti
Owner Cymax B.V.

Back Office Help, in de persoon van Monique Heij, heeft meerdere malen diverse werkzaamheden verricht voor Cymax en Absentiemanager. Ze heeft voor ons diverse Word sjablonen gemaakt, database bestanden up-to-date gemaakt en facturen voorbereid. Alle keren ten volle tevredenheid, ze is snel, accuraat en plezierig om mee te werken.

Lotte van den Berg
HBO afgestudeerd

Monique Heij heeft mij tijdens mijn afstuderen enorm geholpen met het transcriberen van de interviews die ik afgenomen heb in het kader van mijn scriptie. Ze luisterde goed naar mijn wensen en alles is keurig en snel in de juiste vorm aangeleverd. Prijs-kwaliteit prima!

Darwi van den Broek
HBO studente

Mijn scriptie voor mijn HBO afstuderen is door Back Office Help (Monique Heij) helemaal doorgelopen op taal- en stijlfouten. Maar liefst 90 pagina’s in twee dagen tijd volledig foutloos terug ontvangen. Ik ben hier zo blij mee geweest, dat als ik afstudeer, het bedrijf absoluut ga aanbevelen bij mijn collega’s/studenten.

Fleur
Studente Communicatie

Ik ben inmiddels afgestudeerd aan mijn opleiding Communicatie. Gedurende mijn afstudeeronderzoek heb ik mijn interviews moeten transcriberen. Ik kwam in tijdnood en heb daarom Back office help ingeschakeld. Ik kwam direct in contact met Monique en zij heeft de opdracht op korte termijn en bovendien in het weekend aangenomen. Ik wilde een perfect transcript, wat wil zeggen dat werkelijk elk geluid wordt genoteerd. Dit is erg lastig, na mijn feedback daarover heeft zij zonder extra kosten binnen een korte tijd het stuk aangepast en was ik erg tevreden.  – Fleur.

Joop Muilerman
MR Gemeente Wijk bij Duurstede

Wij hebben als Ondernemingsraad goede ervaringen met Monique als notulist, ze is accuraat, betrouwbaar en adviseert daarnaast over het verbeteren van ons vergaderproces. (2015-2019)

Luc Groen
Student Hogeschool Leiden

Monique heb ik leren kennen op het moment dat ik een transcribeerbedrijf zocht. Ze nam de tijd voor mij en legde haar prijzen voor. Prijs/technisch klopte alles. Daarnaast kloppen de voorwaarden tot in de details. Ze maakt heel secuur en snel haar werk. Ze is adrem en heeft oog voor je wensen. Ik dank Monique voor de tijd en energie die ze heeft ingestoken bij mijn scriptie. (Mei-juni 2020)

Marjolein Bonten
Zelfstandig adviseur/interim manager/calamiteitenonderzoek in de zorg

Monique is een secretaresse/managementassistente die je iedereen gunt. Ze maakt zich haar taken snel eigen, werkt zelfstandig, is flexibel en pro-actief. Je hoeft haar geen reminder te sturen; afgesproken taken worden binnen deadlines uitgevoerd. Ze is handig met alles: het officepakket, beheren van een website, mailing- en enquête software. Bovendien een gezellige, vrolijke aanvulling op een team. Kortom, ik zou haar zo weer inhuren!  (september 2019 – februari 2020)