Home » Notuleren

Notuleren

Voor het notuleren van een vergadering kunt u gebruik maken van de notuleer-service van Back Office Help. De professionele notuliste heeft veel ervaring in het vastleggen van diverse soorten vergaderingen. Of het nu gaat om een teamleidersoverleg, bijeenkomst Raad van Toezicht, vergadering van de ondernemingsraad of van de klachtencommissie, Back Office Help verslaat ze allemaal.

Wijze van notuleren/Op afstand notuleren

Back Office Help is gespecialiseerd in het verslaan van overleggen/vergaderingen, dit kan ter plekke maar ook op afstand. Op afstand wil zeggen dat de vergadering opgenomen wordt. Dit geluidsbestand wordt aangeboden aan de notuliste, deze notulen worden binnen een week uitgewerkt en in concept terug gestuurd. Actie- en besluitenlijsten worden ook samengesteld. Specialisme van Back Office is het notuleren op afstand voor diverse gemeenten. Door de verslaglegging op afstand kunnen de kosten aanzienlijk verlaagd worden. Uiteraard lenen niet alle vergaderingen zich hiervoor.
Indien de vergadering ter plekke wordt genotuleerd, wordt het overleg ook opgenomen, zodat achteraf alles nogmaals rustig kan worden afgeluisterd. De notuliste werkt direct op de laptop, dit betekent dat vooraf overleg is met de voorzitter over de agenda en de te verwachten discussies en besluiten. Hou er rekening mee dat het uitwerken van een vergadering/geluidsbestand ongeveer 2,5-3 keer de tijd kost van de duur van een vergadering.

Mocht u interesse hebben in het laten notuleren van uw (avond) vergadering, het notuleren op afstand of over de kosten neem dan contact op.Benieuwd waar BO u nog meer mee kan ontzorgen? Overige diensten